Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN YT In FB
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Legyen a munkatársunk!

A hozzánk csatlakozó szakembereket változatos, érdekes feladatok várják, ezért a szakmai fejlődés garantált. Új kollégáink tapasztalt munkatársaink támogatása mellett az építésügy szempontjából meghatározó hazai és nemzetközi projekteken, feladatokon dolgozhatnak, szerepet vállalva ezzel az iparág fejlesztésében.

Kik vagyunk?

Megfelőségértékelési tevékenységünk során az építési termékek vizsgálatait, műszaki értékelését és tanúsítását végezzük. Szakértői és tanácsadói tevékenységünkkel támogatjuk az építéságazat résztvevőit és a minőségi építési kivitelezéseket, valamint részt veszünk nemzeti értékeink megóvásában. Kutatásokkal, tanulmányok készítésével támogatjuk az ágazatot az építőipari termékek és technológiák fejlesztésében, és aktív szerepet vállalunk az energiahatékony építési megoldások népszerűsítésében, elterjesztésében. A hazai építésügy szempontjából meghatározó támogatói programokat bonyolítunk le, illetve közreműködünk hazai és nemzetközi projektekben, együttműködünk nemzetközi szakmai szervezetekkel, intézményekkel.

Amiben hiszünk

Minden tevékenységünk mozgatórugója a minőség és az innováció iránti elkötelezettség. Fontos számunkra a fenntartható épített környezet, ezért részt vállalunk energiahatékonyságot célzó hazai és nemzetközi fejlesztési és szemléletformáló programokban, projektekben. Hisszük, hogy minőségi munkával és innovatív megoldásokkal támogathatjuk az építőipar fejlődését.

Szakmai fejlődés

Az építési ágazatban az ÉMI Nonprofit Kft. Magyarország legnagyobb vizsgáló, műszaki értékelő és tanúsító szervezete, valamint szakértő és innovációs intézménye, ahol a hozzánk csatlakozó munkatársak az építésügyi szakmában nemzetközileg is elismert szakemberekkel dolgozhatnak együtt hazai és nemzetközi projekteken. Ezen kívül lehetőségük nyílik kutatás-fejlesztési és innovációvezérelt projektekben részt venni, tudományos munkát végezni, a szakmai fejlődés tehát nálunk garantált. A speciális szakterületeken folyamatosan bővülő új tudás megszerzése és alkalmazása által szakembereink nem csupán egyénileg fejlődhetnek, de szerepet vállalnak az iparág fejlesztésében is.

Munkatársaink

Az ÉMI egyik erősségét a kiemelkedő tapasztalattal, illetve tudással rendelkező szakemberei adják, akikre büszkék vagyunk. Több mint 300 munkatársunk kétharmada egyetemi/főiskolai diplomával rendelkezik, többen oktatnak közülük egyetemen, szakképző intézményben, illetve szerezték meg, vagy van folyamatban doktori fokozatuk. Ezen kívül nemzetközi szakmai szervezetekben is vannak delegált munkatársaink tagként, sőt, elnökként, alelnökként is.  A back office, háttértámogatói egységeink képzett kollégái az építőipari szakmai területek tevékenységeinek magas színvonalú szolgáltatásaihoz, tevékenységéhez, valamint a zökkenőmentes vállalati működéshez járulnak hozzá. Tapasztalt munkatársaink támogatják új csapattagjainkat a beilleszkedésben, a feladatok és a munkamódszerek gyors és hatékony elsajátításában.

Munkakörnyezet

Munkatársaink központunkban, Szentendrén, a Duna-part közvetlen közelében innovatív, modern munkakörnyezetben, egy energiahatékony épületben dolgozhatnak. Vidéki kirendeltségeinken, valamint a nagy volumenű projektjeink helyszínein szintén biztosítjuk a munkavégzéshez szükséges feltételeket. Eszközparkunkat igyekszünk folyamatosan fejleszteni a feladatok hatékony ellátása érdekében.

Amit még nyújtunk munkatársainknak

Az ÉMI-nél stabil hátteret biztosítunk ahhoz, hogy munkavállalóink hozzájáruljanak egy meghatározó iparág fejlődéséhez. Nemzetközi kapcsolatrendszerünk, tevékenységünk méginkább segít minket abban, hogy továbbra is az építési termékek megfelelőségértékelésének, laboratóriumi vizsgálatainak, valamint az építőipari kutatások, fejlesztések élvonalában maradjunk. Munkatársainkat támogatjuk a szakmai fejlődésben, továbbá az alap cafetéria elemeken felüli olyan juttatásokkal is hozzájárulunk az ideális és egészségtudatos munkahely megteremtéséhez, mint például üdülési és sportolási lehetőség.

Az építéságazat fejlődésével nem csak lépést tartunk, de célunk az előrelátó működés és folyamatos fejlődés, amelyhez várjuk új csapattagjainkat!

Partnereink, támogatóink

Gazdaságfejlesztési Minisztérium Magyar Mérnöki Kamara Blaue Lagune ZAG ITB CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Magyar Mérnöki Kamara Blaue Lagune ZAG ITB CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdaságfejlesztési Minisztérium
Blaue Lagune ZAG ITB CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdaságfejlesztési Minisztérium Magyar Mérnöki Kamara
ZAG ITB CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdaságfejlesztési Minisztérium Magyar Mérnöki Kamara Blaue Lagune